Basicline
Basicline

LogicQ basicline ***
Meer kunststof minder staal

Standaard worden onze LogicQ Basicline *** kozijnen, daar waar mogelijk, voorzien van het unieke Energy-Core®, een composiet verstevigingsprofiel, dat als vervanger voor de traditionele stalen verstevigingsprofielen dient. Energy-Core ® heeft nagenoeg dezelfde fysische eigenschappen als kunststof, waardoor minder warmtetransport plaatsvindt.

Het LogicQ Basicline *** kozijn:
Hét alternatief voor staal

Traditioneel gezien worden kunststof kozijnen verstevigd met stalen verstevigingsprofielen. Staal haalt echter de isolatiewaarde van het kunststof kozijn omlaag, doordat het materiaal meer warmteverlies heeft dan kunststof. Maar staal biedt ook de benodigde stevigheid in een kozijn. Een grote uitdaging was dan ook het terugbrengen van de hoeveelheid staal in een kunststof kozijn, zonder daarbij de sterkte-eigenschappen van staal te verliezen. Dit heeft geleid tot het zeer innovatieve Energy-Core©, een composiet welke voor een groot percentage uit kunststof bestaat.

Onze LogicQ Basicline *** kozijnen behalen door toepassing van het Energy-Core© verstevigingsprofiel en HR++ beglazing een U-waarde van ≤ 0,98 W/m2K

 

Behaal direct een faalkostenreductie door onze eenvoudige montage

We ontzorgen u volledig door de kozijnen door ons LogicQ Windows montageteam op locatie te monteren. Door een goed doordachte projectcoördinatie vanuit LogicQ Windows zorgen we voor een snelle en foutarme montage waardoor u uw bewoners verzekert van minimale overlast.