Colours
Colours

Geef uw project en de woning van uw bewoners de gewenste uitstraling

Onze LogicQ Windows geven uw project en daarmee de woning van uw bewoners eenvoudig meer allure. Denk alleen al aan de bijzondere thermische eigenschappen en duurzaamheid van de gebruikte materialen. Daarnaast bieden wij u een fantastisch kleurenpalet, bestaande uit vele Renolit folies of de Color-line®GREEN coating, leverbaar in nagenoeg elke RAL kleur. Stelt u zich eens voor wat dat kan betekenen voor uw project!

 

Geef bewoners, architecten en aannemers meer keuze

Met de Color-line®GREEN coating worden uw kunststof kozijnen voorzien van een 100% recyclebare coating. Het is op dit moment de meest ecologische lak die op de markt verkrijgbaar is. Color-line®GREEN is een 1 component watergedragen laksysteem dat geen gebruik maakt van een verharder. Het is krasvast, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Color-line®GREEN geeft uw kozijnen een matsatijnen glans met een fijne korrelstructuur. De Color-line®GREEN coating is getest volgens de strengste kwaliteitseisen en voldoet aan de Qualicoat voorschriften. Vandaar ook dat u maar liefst 10 jaar kwaliteitsgarantie krijgt!

De LogicQ Windows kunnen eenvoudig worden geleverd in nagenoeg elke gewenste RAL-kleur

Met onze Color-line®GREEN methode heeft u een ongekende keuzemogelijkheid als het gaat om kleur. Nagenoeg elke gewenste RAL kleur is namelijk mogelijk, en ook pasteltinten. Hierdoor sluiten de kozijnen altijd aan op uw gevelkleur en andere kleurelementen van uw project.

Technische specificaties Color-line®GREEN

– Laagdikte > 50 µm
– Impactweerstand bij -10 °C (EN 477) max. 1breuk/10
– Krasvastheid (erichsen 435) > 15 N
– Hechting (DIN53151) GTO (=100% hechting)
– Abrasiebestendigheid (Taber-test) < 9mg
– Kleurstabiliteit (ISO 105/A02) max. verkleuring tot GS2

 

 

De LogicQ Windows kunnen
eenvoudig worden voorzien van
het Holland Wood Look (HWL)

U geeft uw project nog meer uitstraling met de HWL van LogicQ Windows. Deze oogt net zo fraai als een traditioneel houten kozijn. Dit esthetische hoogstandje zorgt daarentegen voor veel minder onderhoud én voor de LogicQ Windows rendementswaarden.

 

Mede door een nauwe samenwerking met onze partner Aluplast kunnen we op het gebied van kozijnen een continue innovatiestroom leveren die uw projecten keer op keer een beetje unieker en duurzamer maken.