Energyline
Energyline

LogicQ Energyline
Een uniek kozijn en een duurzame verrijking voor uw project

Ons LogicQ Energyline kozijn is een zeer innovatief en onderscheidend product. Dit kozijn behaalt, naast zijn ongekende stevige constructie, buitengewone hoge isolatieresultaten. De look is makkelijk aanpasbaar en in elke gewenste RAL-kleur leverbaar. Bovendien is het Energyline kozijn modulair opbouwbaar. Zo bepaalt u zelf uw energiebesparing. LogicQ Windows: maximale mogelijkheden, maximaal rendement!

Het LogicQ Energyline *** kozijn:
Unieke isolatiewaarden

Door toepassing van het Energy-Core® verstevigingsprofiel, in plaats van de traditionele stalen kokerprofielen, behalen we een enorme winst op het gebied van energiebesparing.  Energy-Core® is een composiet verstevigingsprofiel, met nagenoeg dezelfde fysieke eigenschappen dan onze kozijnen, doordat het voor een groot deel uit kunststof bestaat. In combinatie met HR+++ beglazing (U-glas ≤ 0,60 W/m2K), levert dat een U waarde van 0,90 W/m2K op.

Het LogicQ Energyline ***** kozijn:
Ongekende rendementswaarden

Om nog hogere rendementen te halen, zijn er isolatoren ontwikkeld die in de kamers van de profielen kunnen worden geschoven. Door toepassing van het Energy-Core® en de isolatoren worden in combinatie met 3 dubbele beglazing unieke cijfers behaald ten aanzien van isolatiewaarden: ≤ 0,80 W/m2K

unieke isolatie waarden

Behaal direct een faalkostenreductie door onze eenvoudige montage

We ontzorgen u volledig door de kozijnen door ons LogicQ Windows montageteam op locatie te monteren. Door een goed doordachte projectcoördinatie vanuit LogicQ Windows zorgen we voor een snelle en foutarme montage waardoor u uw bewoners verzekert van minimale overlast.